Кошницата е празна!
  • Български
  • English
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Онлайн магазин за: Автоаларми, Ксенон за автомобили, Крушки H3 | Крушки H4 | Крушки HI | Крушки D2S | Крушки D3S | Крушки D4S, Ксенон крушки, Централно заключване

Категории

Информация за доставка

След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт.

Доставките се извършват от куриерска фирма Лео Експрес или Еконт за цялата страна. При поръчка на стойсност под 200 лв. доставката се таксува в размер на 5 лв. При поръчка на стойност над 400 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА. Разходите по наложен платеж и застраховка са за наша сметка. Срокът за доставка е от 1 (един) до 2 (два) работни дни. Поръчки, направени след 16.00 ч., се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и официални празници. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока,  както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с e-mail. При възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена.
На всеки един етап от оформянето на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с e-mail. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

Millenium Electronics Company Limited
e-mail : mikiauto@abv.bg
tel : +359 896 891631

 

Back to Top