Кошницата е празна!
  • Български
  • English
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Онлайн магазин за: Автоаларми, Ксенон за автомобили, Крушки H3 | Крушки H4 | Крушки HI | Крушки D2S | Крушки D3S | Крушки D4S, Ксенон крушки, Централно заключване

Категории

Избор на автоаларма

12.09.2018

Избор на автоаларма

В нашето забързано ежедневие всекидневно сме изправени пред множество избори. Зад добрата визия на един човек стои не само външния му вид, но и притежанията му, в това число и превозното средство.
Една надеждна автоаларма допринася за защитата на автомобила от крадци и ще ви донесе едно така необходимото ни спокойствие.
На пазара можете да богат асортимент от аларми, с най-различни качества.
Тук ще намерите насоки за избор на автоаларма, в няколко стъпки:
 

Избор на тип аларма.
Има две главни вида аларми: пасивни автоаларми и активни автоаларми.
Пасивните автоаларми преминават автоматично в режим на работа след запалване на колата. Активират се и се деактивират, когато вратите на автомобила са затворени.
Активните автоаларми се стартират при натискане на съответния бутон.
Подберете устройството, отговарящо напълно на нуждите ви. Повечето автоаларми имат функцията да заключват и отключват автомобила чрез дистанционно за аларма. Макар всичко, алармите притежават и други функции, според които да ги избирате.
 

Контактните ключове осъществяват контрола на автомобила при стартиране на двигателя и съответно активират автоматичното отваряне и заключване на вратите. С други думи казано ще се отключват, когато запалването е изключено, а ключът е изваден. Функцията поначало може да се програмира в различни съчетания.
За още по-голямо улеснение може да настроите устройството автоматично да отваря багажника на автомобила. Тази функция е много полезна, ако ръцете ви са пълни с покупки или превозвате обемни неща. Друга много удобна функция представлява режима на търсещата кола. Той ще ви укаже съдействие, ако не можете да намерите лесно колата си на паркинг. Необходимо е само да натиснете бутона и сирената или светлините за паркиране ще мигат. Това е от голяма полза и за хората , които често  забравят къде си паркират автомобила.
Смятаме, че отбелязахме достатъчно ползи от това - защо е необходима аларма. Разгледайте нашия магазин и се запознайте с характеристиките на нашите автоаларми.
Back to Top