Кошницата е празна!
  • Български
  • English
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Онлайн магазин за: Автоаларми, Ксенон за автомобили, Крушки H3 | Крушки H4 | Крушки HI | Крушки D2S | Крушки D3S | Крушки D4S, Ксенон крушки, Централно заключване

Категории

Запитвания свързани с ксенон системата

29.01.2018

Възможно ли е да се поставят ксенон светлини на всички превозни средства?
Ксенон системата бихте могли да я монтирате на абсолютно всички автомобили, автобуси, камиони или мотоциклети, понеже всички превозни средства употребяват някой от установените цокли за автомобилни крушки.
Необходимо ли е подмяна на фаровете при монтаж на ксенон система?
Ксенон системата е самостоятелен елемент от фаровете и поради тази причина не е наложителна тяхната смяна. Ксенон крушките се поставят непосредствено на мястото на конвенционалните. Голямо заблуждение е, че единствено прожекторните фарове (фарове от типа “лупи”) са ксенон, по принцип модела на фара (рефлекторен или прожекторен) няма взаимовръзка с това дали фара е ксенон или не.
Бързо ли свършва живота на ксенон крушките?

Ксенон крушките притежават живот, надхвърлящ над пет пъти този на конвенционалните. В случай, че ви изгори крушка в гаранционния срок, ние ще ви я подменим безплатно, а след изтичането му можете да закупите от нас нова на ниска цена.
Ще се появят ли проблеми с електрониката на автомобила или съобщения за грешки от борд компютъра след монтажа на ксенон системата?
В случай, че системата е поставена в професионален монтажен център, вие няма да имате никакви проблеми.
Товарят ли електрическата система ксенон светлините?
След пускането на крушката в действие, за което е нужно малко по-голям ток за части от секундата, ксенон системата изразходва около четиридесет процента по-малко електроенергия от конвенционалната и респективно товари електрическата система по-малко.
Излъчват ли силна топлинна енергия ксенон крушките?
Излъчваната топлина зависи от консумацията на ток, следователно четиридесетте процента по-ниската консумация на ксенон крушките, довеждат и до отделянето на по-малко топлина в сравнение с конвенционалните.
Back to Top