Кошницата е празна!
  • Български
  • English
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Онлайн магазин за: Автоаларми, Ксенон за автомобили, Крушки H3 | Крушки H4 | Крушки HI | Крушки D2S | Крушки D3S | Крушки D4S, Ксенон крушки, Централно заключване

Категории

Защо да изберете ксенон система и какви да нейните предимства

18.01.2018

Какво всъщност е ксенон система

Ксенон системата представлява съвкупност от компоненти единия от които са газоразрядни крушки. В тях светлината се придобива посредством йонизиране на смес от ксенон и други газове, които са поставени в капсула между два електрода. Следващият елемент от ксенон системата е баластът, който представлява електронен модул, генериращ нужното напрежение от 23000 волта за запалването на ксенон крушка, като в последствие поддържа необходимото работно напрежение от 85 волта. Потреблението на ксенон системата е 35 вата, което всъщност е приблизително 40% по-малко от потреблението за една обикновена крушка, която консумира 55 или 60 вата в зависимост от вида й.
Ксенон системите осигуряват до три пъти по-добра осветеност на пътя
 
Те излъчват светлинна мощност от приблизително 3000 лумена, за разлика от конвенционалните крушки, които  излъчват по-малко от 1000 лумена. В следствие вие получавате една много по-ясна  и отчетлива картина на пътното трасе и с помощта на ксенон крушка виждате по-далеч както пътните знаци така и маркировка.
Ксенон крушките придават на вашия автомобил по-красив и актуален външен вид.
 
Светлината излъчвана от ксенон системата се доближава максимално до дневната
Спектърът на светлината на ксенон крушка се доближава максимално близко до този на дневната светлина. По този начин зрението на шофьора не се натоварва много при нощно шофиране.
 
Ксенон системата е с пет пъти по-дълъг живот
Максималният период за осветеност на конвенционалните крушки рядко надхвърля 500-600 часа, за разлика от този на ксенон крушката, която е приблизително 3000 часа.
Ксенон системата осигурява 40% по-ниска консумация
 
Ксенон крушка с мощност от 35 вата консумира около  четиридесет процента по-малко електричество от конвенционалната крушка с 55-60 вата. По този начин  ксенон системата товари по-малко електрическата система на колата и излъчва по-малко топлина. 
Back to Top