Кошницата е празна!
  • Български
  • English
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Онлайн магазин за: Автоаларми, Ксенон за автомобили, Крушки H3 | Крушки H4 | Крушки HI | Крушки D2S | Крушки D3S | Крушки D4S, Ксенон крушки, Централно заключване

Категории

Видове автоаларми

05.10.2018

Достигнахме до такъв период, в които хората прибягват до всякакви начини, за да предпазят автомобилите си. В столицата, а и не само там, е много мъчително да се открие паркинг със свободни места. Главната причина е изпълненото с риск всекидневие, в което много превозни средства биват нападнати от крадци и обирджии. Също така не съществува автомобил, които да не е оборудван с автоаларма. Тук идва момента, в които се отваря една много обширна тема, на която ще обърнем малко внимание. Темата с купуването на автоаларма и с цел защита на автомобила засяга всеки. Именно заради това е хубаво всички да имат някаква информация за автоалармите. Можете да срещнете различни видове марки, класифицирани според функционалните си възможности, както и нивата на сигурност. Разпределението на автоалармите е следното:
1. Автоаларми с нисък клас - този модел автоаларми предоставят изключително малко функционалности и ниско ниво на защита. Те почти не влизат в употреба, с изключение на старите коли, които имат нужда от автоаларма единствено поради поставянето на застраховка автокаско.

2. Автоаларми  със среден клас – тези автоаларми се използват май-масово. Предоставят приемливо равнище на защита, както и голям набор от функционалности. Масовото потребление и притежателите на превозни средства употребяват именно този тип автоаларма. Естествено и тук има различни подкласове и изобилие от модели с разнообразни екстри и прочие.

3. Автоаларми от висок клас – този тип автоаларма също се радва на голямо търсене. В съпоставка с останалите те предоставят най-висока степен на защита и най-много функционалности. Напоследък се наблюдава повишено търсене в сравнение с предходните години.

От нашия електронен магазин можете да закупите всякакъв вид автоаларми на изгодна цена, а ние ще се постараем да я получите в най-кратки срокове.
Back to Top